Műsorok

A Klasszik Rádió 92.1 műsorai

NYITÁNY
A Klasszik Rádió 92.1 Nyitány című műsora reggel 07:00 órától kínál pezsdítő muzsikákat délelőtt 10:00 óráig. A zenei csemegék között óránként közlekedési hírekkel, a legfrissebb tőzsdei és reptéri információkról is tájékoztat. A műsorvezető: Szegő Tibor. 

INTERMEZZO 
Népszerű zenei felvételek a legismertebb előadóktól, közben friss közlekedési, tőzsdei hírekkel és reptéri információkkal szolgál Nádas György vezetésével, minden hétköznap délután 16:00 órától este 19:00 óráig.
Élő stúdióbeszélgetések neves művészekkel, közéleti személyiségekkel.

DUETT
A két órás adásban olyan művészek -köztük közismert író, színész, rendező, humorista, zenész, képzőművészvalamint elismert orvosok, jogászok, kutatók szólalnak meg, akik, bár foglalkozásukat tekintve nem hivatásos klasszikus zenészek, de valamilyen módon mégis kapcsolódnak ehhez a területhez. Műsorvezető: Bálint Edina

FIDELIO KLASSZIK
Szórakoztató magazinműsor kulturális programajánlókkal, beszélgetésekkel és persze sok-sok zenével minden szombaton délelőtt 10 és 12 óra között. A műsorvezető: H. Varga Mariann

CINEMUSIC
A Klasszik Rádió 92.1 filmzenékkel foglalkozó magazinműsora, amely vasárnap 17:00 és 19:00 óra között hallható. Varga Ramona válogatásában a legizgalmasabb és legnépszerűbb mozik muzsikái elevenednek meg: legyen az romantikus vígjáték, krimi vagy épp fantasy.

NEM CSAK RIZSA
Rövid, velős, de legfőképpen aktuális adalékok a Távol-Kelet megértéséhez. Minden hétköznap 16-17 óra között ázsiai színes híreket szemezget és prezentál a műsorvezető RÍmer Péter, mert Ázsia Nem Csak Rizsa, sokkal több annál...  

TEAHÁZ
A teaházak egyre inkább a csendes szemlélődést is jelentik az embernek - persze a jó beszélgetések és a finom tea mellett. A Klasszik Rádió hétvégén, teaidőben sugárzott műsora tematikusan rendezi a tea mellett felmerülő témákat - elsősorban Kínával kapcsolatban. 

A műsorban ázsiai blogok és anyacégünk, a GBTimes weboldalának híreiből szemezget és mutat be egészen speciális, könnyed stílusban a két műsorvezető: B. Szabó Edina és Rímer Péter, szombaton és vasárnap 13-14 óra között.

DIGITÁLIA
Egy instant, könnyen fogyasztható heti rendszerességgel jelentkező információtechnológiai műsor, amelyben terméktesztek, hírek és pletykák mellett kevésbé szokványos témák is felmerülnek a digitális technológia világából. Szerkesztő-műsorvezető Rímer Péter.


KULTÚRCSEPP
Nem csak rizsa után kultúrcseppek minden hétköznap 16-17 óra között (ismétlés: 16:30). Ázsiai kulturális témák, könnyed, ismeretterjesztő formában.


KLASSZASIKER
A KlasszaSiker célja, hogy bemutassa az üzleti élet olyan kiemelkedő szereplőit, akik saját szektorukban, pályájukon kiemelkedő eredményeket értek el, legyen ez a művészetek, kereskedelem, média, gazdaság területe. Meghívott vendégeink elmesélik, honnan indulva hová jutottak, bemutatva a néha rögös, akadályokkal teli utat. A műsor inspirál és ambicionál, minden vasárnap 16-17 óra között. 

 

KLASSZIK LOUNGE

A valósággal az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene. A Klasszik Rádió 92.1 erre is megoldást kínál - elég esténként rá hangolnia, az új műsor zenéi filmet varázsolnak nyári élményeiből. Lazítsanak este 19 órától a legnépszerűbb klasszikus- és filmzenei részletekkel.


TÁVOL-KELET KÖZELRŐL
Ázsia elképesztő sebességű fejlődésének hátterét vizsgáljuk és mutatjuk be szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen a jövő meghatározó országainak történéseivel. 
Minden, ami innen látszik a Távol-Kelet óriásából, Kínából. Mit keresünk mi ott, mit keres itt Kína, milyen Magyarország és Kína kapcsolata, hol vannak a találkozási pontjaink. Mert találkozási pontok vannak... Távol-Kelet Közelről: minden hétköznap 12 és 13 óra között.
Az aktuális adást megismételjük 20 és 21 óra között.

 klasszik msortkr 2018nyr

 

 

  • hétköznap és hétvégén 5:00 és 23:00 óra között, minden óra egészkor, valamint hétköznap 06:30, 07:30, 08:30, 09:30, 16:30, 17:30, 18:30-kor  magyar nyelvű hírek, kulturális hírek, időjárás, közlekedés.
     
  •  0:00, 01:00, 02:00, 03:00, és 04:00 órakor BBC angol hírek élőben Londonból, 6 percben (A BBC műsorvezetője a greenwichi időt (GMT) említi, ami a téli időszámításban egy órával - a nyáriban két órával eltér a Budapestitől).  

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64