Műsorok

A Klasszik Rádió 92.1 műsorai

NYITÁNY
A Klasszik Rádió 92.1 Nyitány című műsora reggel 07:00 órától kínál pezsdítő muzsikákat délelőtt 10:00 óráig. A zenei csemegék között óránként közlekedési hírekkel, a legfrissebb tőzsdei és reptéri információkról is tájékoztat. A műsorvezető: Bálint Edina és Rímer Péter


INTERMEZZO
Népszerű zenei felvételek a legismertebb előadóktól, közben friss közlekedési, tőzsdei hírekkel és reptéri információkkal szolgál Nádas György vezetésével, minden hétköznap délután 16:00 órától este 19:00 óráig.
Élő stúdióbeszélgetések neves művészekkel, közéleti személyiségekkel.

NEM CSAK RIZSA
A kultúrcseppek első felvonásában minden hétköznap 16-17 óra között (ismétlés: 16:30) ázsiai színes híreket szemezget és prezentál B. Szabó Edina, mert Ázsia Nem Csak Rizsa, sokkal több annál.


DUETT
A két órás adásban olyan művészek -köztük közismert író, színész, rendező, humorista, zenész, képzőművészvalamint elismert orvosok, jogászok, kutatók szólalnak meg, akik, bár foglalkozásukat tekintve nem hivatásos klasszikus zenészek, de valamilyen módon mégis kapcsolódnak ehhez a területhez. Műsorvezető: Bálint Edina

FIDELIO KLASSZIK
Szórakoztató magazinműsor kulturális programajánlókkal, beszélgetésekkel és persze sok-sok zenével minden szombaton délelőtt 10 és 12 óra között. A műsorvezető: H. Varga Mariann

CINEMUSIC
A Klasszik Rádió 92.1 filmzenékkel foglalkozó magazinműsora, amely vasárnap 17:00 és 19:00 óra között hallható. Varga Ramona válogatásában a legizgalmasabb és legnépszerűbb mozik muzsikái elevenednek meg: legyen az romantikus vígjáték, krimi vagy épp fantasy.

TEAHÁZ
Ázsiai blogok és anyacégünk a GBTimes weboldalának híreiből szemezget és mutat be Rímer Péter egészen speciális, könnyed stílusban. Szombaton és vasárnap 13-14 óra között.

DIGITÁLIA
Egy instant, könnyen fogyasztható heti rendszerességgel jelentkező információtechnológiai műsor, amelyben terméktesztek, hírek és pletykák mellett kevésbé szokványos témák is felmerülnek a digitális technológia világából. Szerkesztő-műsorvezető Rímer Péter.


KULTÚRCSEPP
Nem csak rizsa után kultúrcseppek minden hétköznap 16-17 óra között (ismétlés: 16:30). Ázsiai kulturális témák, könnyed, ismeretterjesztő formában B. Szabó Edina tálalásában.


SZILUETT
A Sziluett több, mint egy hagyományos életmód témájú női műsor. Ez ugyanis nem csak divat, smink, fogyókúra vagy egészségmegőrzés. Olyan témákkal is foglalkozik, mint a társadalomtudomány, történelem, szociológia, művészet, utazás, gazdaság, civil kezdeményezések.


KLASSZIK LOUNGE
A valósággal az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene. A Klasszik Rádió 92.1 erre is megoldást kínál - elég esténként rá hangolnia, az új műsor zenéi filmet varázsolnak nyári élményeiből. Lazítsanak este 19 órától a legnépszerűbb klasszikus- és filmzenei részletekkel.


TÁVOL-KELET KÖZELRŐL
Ázsia elképesztő sebességű fejlődésének hátterét vizsgáljuk és mutatjuk be szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen az jövő meghatározó országainak történéseivel. Minden hétköznap 12 és 13 óra között. Az aktuális adást megismételjük 20 és 21 óra között.

 

  • hétköznap és hétvégén 5:00 és 23:00 óra között, minden óra egészkor, valamint hétköznap 06:30, 07:30, 08:30, 09:30, 16:30, 17:30, 18:30-kor  magyar nyelvű hírek, kulturális hírek, időjárás, közlekedés.
     
  •  0:00, 01:00, 02:00, 03:00, és 04:00 órakor BBC angol hírek élőben Londonból, 6 percben (A BBC műsorvezetője a greenwichi időt (GMT) említi, ami a téli időszámításban egy órával - a nyáriban két órával eltér a Budapestitől).  

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64