Műsorrács 2019

 

Nyitány

A Klasszik Rádió 92.1 Nyitány című műsora reggel 07:00 órától kínál pezsdítő muzsikákat délelőtt 10:00 óráig. A zenei csemegék között óránként közlekedési hírekkel, a legfrissebb tőzsdei és reptéri információkról is tájékoztat. A műsorvezető: Szegő Tibor. 

INTERMEZZO 
Népszerű zenei felvételek a legismertebb előadóktól, közben friss közlekedési, tőzsdei hírekkel és reptéri információkkal szolgál Nádas György vezetésével, minden hétköznap délután 16:00 órától este 19:00 óráig.
Élő stúdióbeszélgetések neves művészekkel, közéleti személyiségekkel.

DUETT
A két órás adásban olyan művészek -köztük közismert író, színész, rendező, humorista, zenész, képzőművészvalamint elismert orvosok, jogászok, kutatók szólalnak meg, akik, bár foglalkozásukat tekintve nem hivatásos klasszikus zenészek, de valamilyen módon mégis kapcsolódnak ehhez a területhez. Műsorvezető: Bálint Edina

FIDELIO KLASSZIK
Szórakoztató magazinműsor kulturális programajánlókkal, beszélgetésekkel és persze sok-sok zenével minden szombaton délelőtt 10 és 12 óra között. A műsorvezető: H. Varga Mariann

CINEMUSIC
A Klasszik Rádió 92.1 filmzenékkel foglalkozó magazinműsora, amely vasárnap 17:00 és 19:00 óra között hallható. Varga Ramona válogatásában a legizgalmasabb és legnépszerűbb mozik muzsikái elevenednek meg: legyen az romantikus vígjáték, krimi vagy épp fantasy.

KLASSZIK LOUNGE

A valósággal az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene. A Klasszik Rádió 92.1 erre is megoldást kínál - elég esténként rá hangolnia, az új műsor zenéi filmet varázsolnak nyári élményeiből. Lazítsanak este 19 órától a legnépszerűbb klasszikus- és filmzenei részletekkel.

KLASSZIK REGGEL

Hétvégenként kora reggeltől délelőttig frissítő, lendületes zenei válogatással várjuk hallgatóinkat, hogy jól kezdődjék a szombat és a vasárnap, akár hideg téli nap, akár meleg nyári reggel vár ránk. 

KIS ÉJI ZENE

Az este, éjszaka már az elcsendesedés, a lassabb dolgok ideje. Segítünk abban is, hogy hazafelé tartva az autóban, vagy már otthon lelazuljanak a hallgatóink kellemes, megnyugtató zenei válogatásunk segítségével. Egy kellemes vacsora, egy kis esti olvasgatás mellé is tökéletes választás a Kis éji zene a Klasszikon.

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64