Főszerkesztő

Életemben mindig központi szerepet játszott a zene. Először a rock, majd később a jazz, de leginkább a klasszikus zene keltette föl az érdeklődésem. Színháztudományi szakon diplomáztam a Veszprémi Egyetemen, ahol egyebek mellett a zenés színházi műfajokat tanulmányoztam. 

Műsorvezető

Eredeti végzettségét tekintve jogász. Az egyetemi évek alatt már szerkesztő-riporterként dolgozott egy budapesti adónál. Üzleti etika és a fenntarthatóság témakörében tanít. A rádiózást a 90.9jazzy szerkesztő-műsorvezetőjeként ismerte meg. Nyolc évig zongorázott, különböző kórusokban énekelt. A barokk zene különösen közel áll hozzá, az egyik legpihentetőbb tevékenység számára a barokk muzsika hallgatása.

H. Varga Mariann jelenleg a filmzenék világában kalauzolja a hallgatókat, Cinemusic című műsorunkban minden vasárnap 17 órától.

Műsorvezető


Nádas György a Klasszik Rádió  délutáni műsorában a hallgatók által kevésbé ismert oldaláról mutatkozik be. Minden hétköznap 16 órától jelentkezik színes érdekességekkel, állandó rovatokkal és a kulturális életben maradandót alkotó vendégeivel.
Intermezzo Nádas Györggyel! Minden hétköznap délután 16 és 19 óra között.

Műsorvezető

"A dolgokat hagyni kell megtörténni.

Hat éves voltam, amikor a zalakarosi strandon Bárdy György, a Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész megsimogatta a fejemet. Azt hiszem mondott is valamit, de már nem emlékszem rá, hogy mit.

Szerkesztő, Cinemusic

Munkám és talán mondhatom, hogy életem nagy részét mindig is a zene és a rádiózás töltötte ki. Már gyermekkoromban „megfertőződtem” mindkettővel a Magyar Rádió Gyermekkórusában, aztán az éneklést 10 év zongora-és 6 év orgonatanulás egészítette ki. Az ELTE Tanárképző Főiskola ének-zene-karvezetés szakán végeztem, majd pár évvel később a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikáció szakán szereztem másoddiplomát. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36.1.786-64-64