"A Jövő utcája" kiállítás a budapesti Madách téren

Írta: 

“A jövő utcája” elnevezésű kiállítás várja a közönséget április 22. és 23. között a budapesti Madách téren. 

Az IBM Budapest Lab és a Prezi az idei Craft szoftverfejlesztői konferencia égisze alatt április 22. és 23. között kiállítást szervez Budapest belvárosában, ahol a technológia iránt érdeklődők megismerkedhetnek az újdonságokkal.
A következő évek fejlesztései, áttörő innovációk , robotok, önvezető és önparkoló autók, valamint távvezérlésű okosotthonok modelljeivel találkozhatnak majd a látogatók. 

“A jövő utcája” interaktív rendezvény célja, hogy a  szoftverfejlesztői konferenciájának témáit közelebb hozza a laikus, de a technológiai újítások iránt érdeklődő hazai közönség számára. Az eseményre látogatók megismerkedhetnek azokkal a termékekkel és megoldásokkal, amelyeken ma a legnagyobb technológiai cégek szakemberei dolgoznak, és amelyek a jövőben mindennapjaink meghatározó részévé válhatnak majd. 

A kiállításról a Klasszik Rádió 92.1 Digitália című műsorában hallhatnak részleteket, szombaton 16 órától. Az eseményről Faix Csaba, a Prezi nemzetközi kommunikációért felelős vezetője mesél bővebben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

1022 Budapest, Detrekő u. 12. +36-1-786-64-64