Opinio, a piackutató mobilapplikáció

Az Opinio egy egy okostelefonokra fejlesztett piackutató, közvélemény-kutató applikáció, amelyen naponta különböző kérdéseket kaphatunk. A kérdések hol izgalmasak, hol elgondolkoztatóak, de lehetnek humorosak, szórakoztatóak is. Sokszor arra kíváncsi a fejlesztő csapat, hogy hogyan éljük meg a mindennapi történéseket, aktualitásokat, máskor termékekről, márkákról kérik ki a véleményünket.

opinio5

Ha érkezik egy kérdés, nincs más dolgunk, mint egyetlen gombnyomással megválaszolni azt. Utána akár azt is megnézhetjük, hogyan foglalt állást a kérdésben, a többi Opinio felhasználó. A véleményünket OPontokkal jutalmazza a rendszer, amiket aztán vonzó ajándékokra válthatunk be a folyamatosan frissülő kínálatból. Az Opinio díjazza a véleményünket!

Ha Ön is szívesen hallatná a hangját különböző izgalmas, elgondolkodtató vagy épp humoros, szórakoztató kérdésekben, töltse le az applikációt és regisztráljon:  www.opinio.hu

opinio7

A Klasszik Rádió és az Opinio együttműködése során olyan rádiós kérdéseket is kaphatnak a csatlakozók, amelyek segítségével, a Klasszik csapata is jobban le tudja követni a Klasszik hallgatók érdeklődési körét, szokásait.

 


Nyomtatás   E-mail