Magyarország 365 fotópályázat

Professzionális és amatőr fotográfusok magas színvonalú képeit is várják a Magyarország 365 fotópályázatra, melynek célja az ország értékeinek bemutatása.

A fotópályázatra három kategóriában – táj és természet, épített és tárgyi örökség, valamint városi és vidéki közösségi életképek témában – küldhetnek pályaműveket a jelentkezők. A Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Magyar Természetjáró Szövetséggel és a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együttműködésben kiírt pályázat képeit a fotopalyazat.magyarorszag.hu honlapra lehet feltölteni október 18-ig.

A zsűri olyan pályamunkákat vár, amelyek Magyarország épített és természeti kincseit mutatják be technikai manipuláció nélkül. A tervek szerint a legjobb fotókból Magyarországon és külföldön is nyílnak majd kiállítások. A kategóriagyőztesek jutalma 1–1 millió, a második helyezetteké fejenként 500 ezer, a harmadik díjasoké 300 ezer forint lesz, és az internetes közönségszavazás győztesei is kategóriánként 1 millió forinttal gazdagodhatnak.

A pályázat zsűrijének elnöke Kaiser Ottó fotográfus, tagjai Keleti Éva és Kerekes Emőke fotográfusok, Szarka Klára fotótörténész, valamint Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója.

forrás: www.fotopalyazat.magyarorszag.hu 

 

 


Nyomtatás   E-mail