Kertész Erzsi írónő, a Panthera sorozat szerzője

A Pagony Kiadó és a Klasszik Rádió közös gyermeknapi játéka folytatódik, benne Kertész Erzsi írónő videóüzenetével, amit már hallhatnak, láthatnak a Klasszik FB oldalán. 

Kertész Erzsi az ELTE Pszichológia szakán szerzett diplomát, majd szakirányú képzés keretében munka- és szervezetpszichológusi képesítés megszerzése után iskolapszichológusként dolgozott, később humán erőforrás tanácsadással, tréningekkel, vezetőképzéssel, szervezetfejlesztéssel foglalkozott.

Több nagyvállalatnál is tevékenykedett pszichológusként. Írással viszonylag későn kezdett el foglalkozni. Ahogyan Kertész Erzsi mondta: „Meséket írni, sok más anyukához hasonlóan a gyermekeim születése után kezdtem. Első könyvem a Labirintó című meseregény volt, mely 2012-ben került kiadásra. Azóta több könyvem is megjelent a Cerkabella és Pagony kiadóknál. Történeteim egy része elsősorban a gyerekeknek szól, de szívesen írok olyan “meséket” is, melyek a felnőtt korosztályt is megszólítják.”

 

További könyvei: 

Dalia és Dália

dalia és dália

NEM mese

Panthera sorozat

Panthera

Fény Sebestyén

Valamint, számos más izgalmas kötet elérhető a Pagony oldalán: https://www.pagony.hu/kertesz-erzsi

A mai játékkérdés a következő: 

Kinek a rajzai illusztrálják Kertész Erzsi Panthera c. regényeit?

Bernát Barbara
Marék Veronika
Axel Scheffler

Megfejtéseiket várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, egy szerencsés hallgató pedig Pagony könyvcsomagot nyerhet vasárnap, Gyermeknapon.

forrás: www.kerteszerzsi.hu


Nyomtatás   E-mail