Elindult a Trafó online programsorozata

Elindult a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata, amely minden hétköznapra kínál a digitális platformokon elérhető programot.

Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások és egyéb programok várják az érdeklődőket. A Nyitott Műterem elnevezésű online műteremlátogatás-sorozata csütörtökönként 21 órától jelentkezik.

A péntek esti e-Trafó Néző sorozatban, amely az egyetlen jegyköteles program, kifejezetten online médiumra létrehozott, vagy ilyen formában átalakított előadásokat mutatnak be. November 30-án kezdődnek a hétfő esti online táncórák a Műhely Alapítvány szervezésében. Az órákat Grecsó Zoltán, Keresztes Patrik, Bakó Gábor és Békési-Szombati Anett táncos-koreográfusok tartják felváltva.

A december 1-jén kezdődő Fülbevaló programsorozat zenei és audiovizuális élményt kínál. Első alkalommal Papa live setjét követhetjük élőben a Tilos Rádió stúdiójából, a folytatásban pedig lesznek koncert-live-ok, kiadói klipajánlók és performansszal egybekötött live setek, olyan ismert alkotó-előadók közreműködésével, mint Lázár Gábor, Bartha Máté, Bartha Márk, Papp Norbert és a MΣO CULPA (Heim Roland).

Szerda esténként a TudásTrambulin online különórát követhetik az érdeklődők december 2-ától. A sorozatban a 20. századi tánc-, színház-, zene-, performansz- és képzőművészet történetéről hallhatók előadások Kricsfalusi Beatrix irodalom- és színháztörténész, Molnár Szabolcs zenetörténész és Rényi András művészettörténész közreműködésével. Fókuszba kerülnek a tér, az idő, a test és a jövőnarratívák kérdései, a társműfajok közötti kitekintéssel. A minikurzusok a Trafó előadásainak értelmezéséhez is segítségül szolgálhatnak.

Az e-Trafó első, „kísérleti adása” december 20-ig tart, majd a tervek szerint januárban folytatódik és újabb programtípusokkal bővül.

 

 

forrás: www.trafo.hu 


Nyomtatás   E-mail