Csuja Imre versekkel vár mindenkit április 11-én

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Csuja Imre színművész, a beszélgetés apropója, az Imi! Mondj egy verset! című esemény.

Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművészt, az Örkény Színház tagját április 11-én, vasárnap délután a Magyar Költészet Napja alkalmából láthatjuk a Csili Facebook-oldalán az Imi! Mondj egy verset! c. összeállítással.

Csuja Imre Hajdúnánáson született. Kiskorában leginkább nagymamája vigyázott rá, és tanította a versek szeretetére. Akkor még munka után összejártak az emberek, úgymond „tanyáztak”. Amikor kifogytak a pletykából, mindig megszólalt valaki: „Imi, mondj egy verset!” Imi most is mond majd, nem is egyet!

Arany, Petőfi, Vörösmarty, Radnóti és Kosztolányi mellett egy hosszabb Ady-válogatás és Babitstól a Jónás könyve is elhangzik majd! A Csili Művelődési Központ a dél-pesti régió legnagyobb közművelődési intézménye. A pesterzsébeti központ a jelen helyzetben is szinte minden nap online tartalmakkal kedveskedik a közönségnek, a legkülönbözőbb műfajokban. A színháztermet televíziós stúdióvá alakították. A színpadról sok élő színházi produkciót, koncertet, ismeretterjesztő előadást közvetítenek. Ezek sorába illeszthető Csuja Imre összeállítása is.